Forsiden / Artikler / Info / Bisnode Norge overtar Lindorff Decision fra 1. juli

Bisnode Norge overtar Lindorff Decision fra 1. juli

Etter behandling hos konkurransetilsynet er virksomhetsoverdragelsen nå avklart og Bisnode overtar Lindorff Decision as fra 1. juli. AAA Soliditet og Lindorff Decision vil fusjoneres i løpet av året.

Lindorff Norge signerte i februar avtale om salg av Lindorff Decision til Bisnode Norge. Bisnode eier fra før AAA Soliditet og Dun & Bradstreet Norway. Etter behandling hos konkurransetilsynet er virksomhetsoverdragelsen nå avklart og Bisnode overtar Lindorff Decision AS fra 1. juli. AAA Soliditet og Lindorff Decision vil fusjoneres i løpet av året. Bisnode har også overtatt Lindorff Match.  

Lindorff Decision er nå sikret en god og langsiktig ny eier som har kreditt- og forretningsinformasjon som kjernevirksomhet og som vil utvikle selskapet videre. Lindorff Norge og Bisnode Norge har samtidig inngått en strategisk samarbeidsavtale som sikrer fortsatt høy kvalitet og samkjøring på leveransene til begge selskapers kunder.

 

Et enda bedre kundetilbud
Lindorff Decision leverer i dag tjenester av meget høy kvalitet. Kombinert med AAA Soliditet vil selskapene sammen skape både synergier og videre utvikling av tjenestespekteret, til fordel for våre kunder.

 

Vi ønsker å gjøre spesielt oppmerksom på at inntil videre vil alle deres eksisterende produktløsninger mot Lindorff Decision vedvare med samme pålogging og funksjoner. I løpet av det neste året ønsker vi å konvertere løsningene til en nyere og mer fleksibel plattform som har et bredere tjenestespekter enn dagens. Dere vil selvsagt bli kontaktet av oss i god tid i forkant. Ved å kombinere løsninger og kilder til Lindorff Decision og AAA Soliditet vil kundene dermed få tilgang til flere og bedre produkter enn i dag. Eksempler på dette er blant annet:

  • Mer spesialiserte løsninger innen kredittinformasjon og scorekort
  • Bredere tilgang til oppslag av generell bedriftsinformasjon, enten til bruk i kredittbehandling eller til salgs- og markedsaktiviteter
  • Internasjonal forretningsinformasjon

 

Vi er trygge på at med kombinasjonen av våre tjenester og den kompetanse som våre ansatte i Lindorff Decision og AAA Soliditet besitter, vil vi kunne fortsette å levere fleksible og pålitelige informasjonstjenester til våre kunder. Som en velkomsthilsen fra AAA Soliditet får alle Lindorff-kunder tilbud om 3 måneders gratis bruk av www.ravninfo.no, Norges mest avanserte markedsselekteringsverktøy innen bedriftsinformasjon. Kontakt din kundeansvarlig eller ring kundeservice på 22 45 93 34.

 

Mer informasjon vil komme senere, også på nettsiden www.soliditet.no. Vi ønsker videre å benytte anledningen til å invitere dere til Soliditet sin kundekonferanse, AAA-dagene, som finner sted i Brussel i september. Mer informasjon om konferansen finner du på www.aaa-dagene.no.